Heippa!

Onpa aikaa vierähtänyt viimeisestä postauksesta! 🙂 Siirtolapuutarhamökkeily on vienyt kaiken vapaa-ajan nyt kesällä, koska lomaa en tänä vuonna viettänyt lainkaan. Ajattelin tehdä muutaman kotiaiheisen postauksen. Aloitetaan kylpyhuoneesta ja vessasta.

Vessa ja kylpyhuoneen öljyt

Teepuu öljy (doTerran Melaleuca)

-Desinfioi ärtynyttä ihoa ja haavoja

-Hyvä rasvaiselle iholle (huomioi laimennusöljy, ettei se tuki ihohuokosia)

-Terrashield-öljysekoitus suojaa ihoa hyttysiltä, haavojen bakteereilta jne. Hyvä laimennettuna myös ärtyneelle iholle. Terrashield sisältää: Ylang ylangia, sypressiä, eukalyptusta ja vanilijaa. En suosittele hajusteeksi, mutta meillä jatkuvassa käytössä myös mökillä lapsen kanssa.

Onguard-suihke, yleispuhdistusaine ja vaahtoava käsisaippua

Onguard desinfiointi-aine ilman mitään ylimääräistä! Sisältää alkoholia, sitrusta, neilikkaa ja kanelitankoa. Toinen käsilaukkuun!

Onguard yleispesuaine on meillä jatkuvassa käytössä. Laimennan siitä suihkepulloon suhteella 1/4 onguard yleispesuainetta ja loput vettä. Loraus etikkaa. Koko kämppä keittiöstä vessaan puhdistuu sillä. Täysin ilman turhia kemikaaleja. Käytän sitä myös tavalliseen pyykinpesuun. Laitan teelusikallisen pesupalloon ja loput vettä. On guard yleispesuaine sisältää sitrusta, neilikkaa ja kanelitankoa.

Onguard vaahtoava käsisaippua suojelee luonnollisesti käsiäsi. Todella riittoisa. Käytän ehkä 1/4 per pumppupullo ja loput vettä. Sisältää sitrusta, neilikkaa ja kanelitankoa.

Laventeli

Voi sekoittaa luonnolliseen kylpysaippuaan, käsisaippuaan tai kylpyöljyyn. Ihana rentouttaja illalla! Laventelia voi laittaa pari tippaa myös kuivurin palloihin ja lisätä ne kun pyykki on puolikuivaa.

Deep Blue-voide

Todella tehokas piparminttupohjainen voide lihas- ja nivelkipuihin. En suosittele nukkumaan mennessä, voi pitää ylhäällä 🙂 Pese kädet hyvin!

Tykkäämällä blogin Face Book sivuista, saat reseptejä, vlogeja ja artikkeleja eteerisistä öljyistä

Vlogejani eteerisistä öljyistä

Löydä minut instagramista

Haluatko kokeilla eteerisiä öljyjä?

Haluatko ostaa eteerisiä öljyjä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s