leaf-3070153_1920

Eteerisiä öljyjä on käytetty kauan sisäisesti ja niitä voi käyttää (vastuullisesti) ravintolisinä eri tarkoiksia varten. Itse käytän niitä parantamaan soluterveyttäni, parantamaan immuunipuolustustani ja hoitamaan jäykkiä lihaksiani. Ennen käytin tulehduskipulääkkeitä vähintään viikottain, nyt menee korkeintaan pari muutamassa kuukaudessa (huonot lonkkani jäykistävät alaselän).

Jos laitat kanelia viilisi päälle tai tuoretta oreganoa pastaasi, tulet nauttineeksi aromaterapiaa sisäisesti. Ennen käyttöä kannattaa varmistaa, että kädessäsi on täysin puhdas tuote. Eteeriset öljyt ovat myös todella vahvoja, yhteen tippaan tarvitaan valtava määrä kasveja! Suositeltuja määriä kannattaa noudattaa välttääksesi myrkytystiloja. Jos käytät lääkitystä, olet raskaana tai sairastat jotain, kannattaa varmistaa lääkäriltäsi käytön turvallisuus.

Eteeriset öljyt kulkeutuvat ruuansulatusjärjestelmän kautta nopeasti verenkiertoon sekä elimiin. Erilaiset eteeriset öljyt reagoivat kehossa omalla tavallaan ja kaikkia tapoja ei olla pystytty vielä edes todentamaan. Positiivisia tuloksia on kuitenkin todistettu yliopistotasolla.

  • Eterisiä öljyjä voi käyttää kuivien ainesten/mausteiden sijaan kokkailussa tai leivonnassa (muista, että eteeriset öljyt ovat vahvempia kun kuivat mausteet)
  • Eteerisiä öljyjä voi lisätä smoothieihin, teehen, kahviin, mehuihin ja veteen (kokeile ensin yhdellä tipalla)
  • Eteerisiä öljyjä voi laittaa kapseleihin (doTerralta löytyy puhtaita kasviskapseleita)

Tykkäämällä blogin Face Book sivuista, saat reseptejä, vlogeja ja artikkeleja eteerisistä öljyistä

Vlogejani eteerisistä öljyistä

Löydä minut instagramista

Haluatko kokeilla eteerisiä öljyjä?

Haluatko ostaa eteerisiä öljyjä?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s