Tervetuloa blogiini!

Olen kolmikymppinen turkulainen Sanna. Kiinnostukseni aromaattisiin öljyihin alkoi muutama vuosi sitten kosmetologikoulussa aikuisopiskelijana. Kiinnostukseni kuitenkin vähän herpaantui, kunnes tulin äidiksi vuoden 2015 lopulla. Minua alkoi uudelleen kiinnostaa mahdollisimman luonnon mukainen elämä mahdollisimman vähillä kemikaaleilla. Hiljalleen olen uudistanut meikkipussiani, pesuaineitani sekä lääkekaappiani. Olen kärsinyt jatkuvista selkä ja lonkkakivuista vuosia ja olin yllättynyt miten tehokkaita aromaattiset öljyt olivat. Blogissa kirjoitan eri aromaattisten ölyjen käyttötarkoituksista ja kerron tuotteista, jotka ovat toimineet minulla arjessa. Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s