howtouseessentialoils (2)

Welcome to my blog! Tervetuloa blogiini!

I’m Sanna, Finnish lady from Turku. My interest for the essential oils started few years ago when I was studying to become beautician. After that I disengaged little bit for few years until I became a mother at the end of 2015. I started to be interested in the more natural life without the extra chemicals. Slowly I have been renewing my makeup bag, cleaners and medicine cabinet. I have been suffering from constant back and hip pains for years and was surprised how powerful the essential oils were. In this blog I will be writing about how to use essential oils in everyday life and share products that work for me. Welcome to the journey!

Tervetuloa blogiini!
Olen kolmekymppinen turkulainen Sanna. Kiinnostukseni eteerisiin ölyihin alkoi muutama vuosi sitten kosmetologikoulussa aikuisopiskelijana. Kiinnostukseni kuitenkin vähän herpaantui, kunnes tulin äidiksi 2015 vuoden lopulla. Minua alkoi uudestaan kiinnostaa luonnonmukaisempi elämä vähemmillä kemikaaleilla. Hiljalleen olen uudistanut meikkipussiani, pesuaineitani sekä lääkekaappiani. Olen kärsinyt jatkuvista selkä- ja lonkkakivuista vuosia ja olin yllättynyt miten tehokkaita eteeriset öljyt olivat. Blogissa kirjoitan miten käyttää eteerisiä öljyjä ja millaisia tuotteita käytän arjessa. Tervetuloa mukaan!

 

 

One thought on “Introduction/ Esittely

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s